LAST ITEMS SALE - up to 50% OFF

Termeni si conditii

POLITICĂ DE LIVRARE A PRODUSELOR

După ce notificăm Clientul despre livrarea produselor, acestea vor fi livrate de firmele de curierat la adresa menționată în Comandă.

Plata produselor se efectuează cu card online prin operatorul NETOPIA MobilPay.

Taxa de livrare este de 20 lei prin firma de curieratDurata livrării este de minim 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar  comanda v-a ajunge la adresa dvs în maxim 72 de ore (aproximativ 2-3 zile lucrătoare). În cazul în care  aflați într-o localitate care nu este în aria de acoperire a curierului, se va aplica o taxa suplimentară în funcție de KM pe care trebuie să îi parcurgă acesta. Această taxa suplimentară o  vă fie comunicată la confirmarea comenzii. 

Clienții care refuză primirea comenzii, din orice motiv, după ce aceasta este predată curierilor, sunt răspunzători integral de întregul cost al transportului.

 

POLITICA DE RETUR A PRODUSELOR

Conform legistatiei în vigoare, clienții (persoanele fizice) au dreptul  notifice în scris comerciantului  renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie  fie în aceeași stare în care a fost livrat (fără semne de utilizare, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la retur.

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, respectiv prezintă urme de manipulare, www.adrianvele.com va diminua suma returnată cu o suma corespunzătoare stadiului în care se află aceste produse.

Conform art. 14 din OUG 34/2014, Consumatorul este reponsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor, rezultată din manipularea acestora.

Pentru a returna un produs, contactați-ne prin e-mail.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site. 

DESCRIEREA SERVICIILOR

https://adrianvele.com/ pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment datdeși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile  fie exacte. 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

https://adrianvele.com/ nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web. https://adrianvele.com/ nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sitehttps://adrianvele.com/ nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site. https://adrianvele.com/ nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material/niciunei informații prezentate pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca fiind utile

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite. 

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

https://adrianvele.com/ nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile siteului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timpdin orice motive tehnice sau comerciale. 

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

https://adrianvele.com/ își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat  revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.